Foto’s huidige maand – 2023

Hier vind je de foto's van de huidige maand PLUS de foto's van het kwartaalthema van de huidige en vorige maand(en).

Wil je alleen de foto’s van de Vrije Onderwerpkeuze of alleen die van het Kwartaalthema? Klik dan op deze blokjes.

Een blokje met een vinkje geeft aan dat alleen foto’s uit die categorie zichtbaar zijn. Twee blokjes met een vinkje laat de foto’s van beide categorieën zien.

Momenteel worden in de thumbnail-weergave (linker icoon in het omcirkelde gebied) foto’s in portretstand niet goed weergegeven. Excuses daarvoor.
Wil je de foto’s correct bekijken dan is de slider-weergave (middelste icoon) het beste op een groot scherm. Je kunt dan de foto’s horizontaal verschuiven door je beeld. voor op een telefoon geeft de blog-weergave (rechter icoon) het beste kijkresultaat. Daarbij kun je naar beneden scrollen.

Gallery uitleg

Ingezonden foto’s juni 2023

Geen vermeldingen gevonden
Photo contest ist over
Photo contest ist over

Laat je waardering zien voor foto’s van anderen

Je bent natuurlijk niet de enige die prachtige foto’s inzendt. Wil je je waardering tonen voor foto’s van andere fotografen, dan kun je sterren uitdelen. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Heb je nog niet aangemeld, dan kun je je hier registreren met een gebruikersnaam en wachtwoord. Je krijgt direct een email ter bevestiging en dan kun je aan de slag met het inzenden van foto’s en/of sterren uitdelen aan foto’s van anderen. Sterren geven aan je eigen inzendingen is niet toegestaan. De jury kiest de 10 foto’s van de maand los van het aantal uitgedeelde sterren.

Deel dit met je fotovrienden