Mijn gallery – 2023

Welkom bij je eigen gallery!

Hier zie je de foto’s die je hebt geupload. Je kunt nieuwe foto’s uploaden en de titel en beschrijving aanpassen.

Je kunt voor elke foto kiezen of je je foto instuurt als maandfoto (het onderwerp is vrij maar de foto moet in de huidige maand gemaakt zijn) of als themafoto (de foto voldoet aan het kwartaalthema Creatieve fotografie en moet ook gemaakt zijn in de huidige maand).

Stuur t/m 30 november je foto’s in voor de wedstrijd van deze maand en/of de themafoto.

Je kunt maximaal vier foto’s per maand insturen. Heb je een prachtige foto gemaakt, maar heb je er deze maand al vier geüpload? Verwijder eerst een foto (klik op het vuilnisbakje in de rechterbovenhoek en ALLEEN voor de foto’s die je déze maand hebt geupload!) en voeg daarna je nieuwe foto toe via het uploadscherm onder de gallery.

Geen vermeldingen gevonden
Photo contest ist over
Photo contest ist over

Kun je het thema niet kiezen op je mobiel?

Het probleem waar we een – handmatige – oplossing voor hebben, is voor het insturen via de mobiel: kun je niet selecteren of je meedoet met het vrije thema of met kwartaalthema? Draai dan je smartphone een kwartslag en het lukt.
Laat even weten of dat zo lukt?

Je moet ingelogd zijn om de afbeeldingen te kunnen zien

Spelregels

 1. Inzendperiode Vrije onderwerpkeuze: november 2023: vanaf 1 november t/m 30 november middernacht.
 2. Inzendperiode Themawedstrijd 4e kwartaal 2023 – Creatieve fotografie: vanaf 1 oktober t/m 31 december middernacht. De foto’s van de vorige maand(en) blijven staan.
 3. Je kunt max. vier foto’s per maand insturen (verdeeld over de vrije onderwerpkeuze en themawedstrijd; voor het einde van de maand kun je een of meerdere foto’s vervangen (niet de themafoto’s uit de vorige maand!).
 4. Zodra je een foto hebt geüpload, kies je onder Onderwerp vrije onderwerpkeuze of het thema.
 5. De maandfoto is gemaakt in de lopende maand, de themafoto Creatieve fotografie ook; het inzenden van eerder gemaakte foto’s is niet toegestaan.
 6. Foto’s mogen bewerkt zijn, maar het creëren van geheel nieuw beeld is niet toegestaan. Dit ter beoordeling van de jury.
 7. De maximale grootte per foto is 1,5 MB en 1200 pixels voor de langste zijde*.
 8. Zorg dat de datum- en tijdstempel in de EXIF bewaard blijft.
 9. Je kunt alleen JPEG bestanden uploaden.

*Weet je niet hoe je het formaat van je foto’s moet aanpassen? In een blog vind je handige tutorials over het verkleinen van foto’s met Windows over verkleinen van foto’s met Mac

Waarderen Foto’s

Als deelnemer aan de fotowedstrijd kun je niet stemmen op een foto, maar wel je waardering voor foto’s laten zien door deze een ster te geven.

 1. Alleen geregistreerde deelnemers kunnen een ster geven.
 2. Je kunt één ster per foto geven.
 3. Je kunt je sterren aanpassen.
 4. Je kunt niet stemmen op je eigen foto’s.
Bekijk alle ingezonden foto’s en deel sterren uit
Deel dit met je fotovrienden